Vraag een gratis Examen Survival Pakket aan

Hulp in Gelderland helpt jou de examens door. Ken of ben jij een eindexamenkandidaat in de regio Arnhem/Wageningen*? Dan kun je een Examen Survival Pakketje bij ons aanvragen. In dit pakketje vind je goodies om je geluk te brengen, om je energie op peil te houden en je helpen bij het leren.

Je kunt het pakketje voor jezelf of iemand anders aanvragen. Wij gebruiken je mailgegevens om eenmalig een bevestiging te sturen dat het pakket is aangevraagd, je adres om het pakket en een leuke kaart op te sturen. Hierna vernietigen we alle gegevens!

*Voorwaarden:

-De pakketjes worden alleen verstuurd naar examenkandidaten die wonen in de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rheden, Renkum, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en Wageningen.
Op=op.
Na afloop van deze actie vernietigen wij de gegevens die we van je hebben gekregen.

vakantiewerk vacature

Vraag het pakketje aan!

Aanvragen Examen Survival Pakket

Wie is Hulp in Gelderland?

Wij ondersteunen onze cliënten zodat zij zo lang mogelijk gelukkig thuis kunnen wonen. Dit doen wij onder andere door onze hulp in de huishouding.
We willen dat onze vaste hulpen een fijne zomervakantie hebben, maar dit kunnen zij alleen als ze weten dat hun cliënten in goede handen zijn. Daarom zoeken wij vakantiekrachten.

  • Je bent sociaal aangelegd en beschikt over een open houding en goed inlevingsvermogen;
  • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar voor vakantiewerk tussen juni en september;
  • Gemeenten waar wij werken zijn Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rheden, Renkum, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en Wageningen;
  • Fijne werktijden; ’s morgens, ’s avonds van 16.00-20.00 uur en/of op zaterdag;
  • Prima verdiensten; minimaal € 13,52 per uur volgens de cao VVT.  Je krijgt er bovenop 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en 12,33% vakantiedagen. Ook ontvang je reiskosten, ook als je met de fiets naar je cliënten gaat;
  • Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om ook na de vakantie je werk als hulpkracht te combineren met je studie.
vakantiewerk vacature

Vakantiewerk als hulp in de huishouding?

Wij maken graag kennis met je!

Neem contact op