Werken bij Hulp in Gelderland

Een werkdag bij Hulp in Gelderland ziet er zo uit

Je belt ’s morgens op het afgesproken tijdstip aan bij je cliënt. Je gaat gelijk grondig aan de slag, want je weet dat je cliënt het huishouden zelf niet (volledig) kan verzorgen. Als je cliënt ondertussen een praatje wil maken, sta je daar natuurlijk voor open. Je weet echter dat het ook kan voorkomen dat je cliënt ineens niet meer wil dat je stofzuigt of dat je even niet meer wordt herkend.

Gelukkig weet je ook wat je in zo’n situatie moet doen en los je het op zonder dat je cliënt of het huishouden eronder lijdt. Bijzonderheden noteer je voor jezelf, zodat je aan de bel kunt trekken zodra je achteruitgang of eenzaamheid signaleert. Zodra je bij deze cliënt klaar bent, zeg je gedag en ga je op pad naar de volgende cliënt of heb je een paar uur vrij om je kinderen thuis op te vangen tijdens hun middagpauze.

vacature huishoudelijke hulp
Hulp in Gelderland

Dit ben jij

Je bent sociaal aangelegd en beschikt over een open houding en goed inlevingsvermogen. Je weet wanneer je door moet vragen en kunt daardoor zelf signaleren wanneer het even wat minder gaat met je cliënt. Omgaan met onverwachte situaties is voor jou geen probleem, je schakelt snel.

 • Geen scholing vereist, wel vragen we dat je goed Nederlands spreekt en schrijft
 • Sociaal, gemotiveerd en enthousiast
 • Niet bang om de handen uit de mouwen te steken
 • Affiniteit met mantelzorg, dementie en NAH is een pré
 • Je staat ervoor open om meer te leren over onze doelgroep

Dit bieden wij

Een mooie parttime functie van maatschappelijk belang die goed te combineren is met de opvoeding van je kinderen of eigen mantelzorgtaken. Als de samenwerking na drie maanden bevalt bieden we je een contract tot 26 uur per week aan, met zicht op een vast contract.

 • Een marktconform salaris
 • De mogelijkheid om je werk tijdens de schooltijd van je kinderen te doen
 • Een overeenkomst conform de VVT CAO
 • Tot 26 werkuren per week
 • Dagvergoeding reiskosten tot 10 km, daarboven extra vergoeding
 • Gerichte scholing voor omgaan met specifieke doelgroepen/ziektebeelden

Een baan naast je studie of vakantiewerk

Volg je een opleiding in de zorg, dan staat het doen van vakantiewerk bij Hulp in Gelderland prima op je CV en doe je veel werkervaring op in het omgaan met mensen.
Bij ons kun je ’s morgens, ’s avonds van 16.00-20.00 uur en/of op zaterdag werken. Je werkt minimaal 2 vaste momenten en daarnaast kun je zelf aangeven of je gedurende de week extra wil werken. Je werkt als als hulp in de huishouding voornamelijk bij ouderen thuis én je verdient ook nog eens een prima salaris. Wij werken in de regio Arnhem.
Ben je student, doe jij dit jaar eindexamen of heb je een tussenjaar? Dan maken we graag kennis met je!

Ben jij de huishoudelijke hulp die we zoeken?

Dan leren we je graag kennen! Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op!

Vacature

Maximum file size: 268.44MB

Maximum file size: 268.44MB