Maaltijdservice

Lekker én gezond eten is een dagelijkse uitdaging, waar je niet altijd de tijd, zin of energie voor hebt. Of misschien lukt het je om andere redenen niet om elke dag een lekkere maaltijd op tafel te zetten met daarin alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Om je daarbij te helpen werken wij samen met Uitgekookt als leverancier van verse maaltijden die aan huis bezorgd worden.

maaltijdservice arnhem

Wat houdt de maaltijdservice in?

Wanneer je gebruik maakt van de Uitgekookt krijg je maaltijden thuis bezorgd die je alleen nog maar hoeft op te warmen in de magnetron. Dit zijn echter niet zomaar magnetronmaaltijden! De maaltijden worden geleverd door maaltijdservice Uitgekookt, waar wij mee samenwerken. Hun chefs en voedingsexperts maken de maaltijden dagelijks klaar van verse ingrediënten en zorgen vervolgens dat ze gekoeld bij jou thuis worden bezorgd.

Je kunt elke week kiezen uit 24 verschillende maaltijden. Smaken verschillen, dus wordt er bij het samenstellen van de menu’s voor gezorgd dat er voor iedereen genoeg te kiezen is. Zo zijn er typische Hollandse gerechten, maar ook gerechten uit wereldkeukens zoals de Italiaanse, Indonesische, Surinaamse, Franse of Japanse keuken en kun je kiezen uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Uiteraard worden er geen geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt en houden de chefs er rekening mee dat de maaltijden thuis worden opgewarmd, zodat alle ingrediënten na het opwarmen perfect gaar zijn en groenten lekker knapperig blijven.

Hoe werkt de maaltijdservice?

Gebruik maken van de maaltijdservice is erg eenvoudig. Je kiest de maaltijden die je wil ontvangen uit het weekmenu. Deze worden vervolgens vers bereid en daarna bij jou thuis bezorgd. In de koelkast blijven de maaltijden vijf dagen goed, dus je kunt tot vijf dagen vooruit met één bestelling. Op het moment waarop jij wil eten, hoef je de maaltijd alleen nog maar vier minuten te verwarmen in de magnetron.

Dat betekent dat je niet meer elke dag hoeft na te denken over wat je wil eten, geen boodschappen meer hoeft te doen voor het avondeten en vooral dat je niet meer hoeft te koken. De maaltijdservice van Uitgekookt neemt je daardoor een hoop werk uit handen. Je houdt meer tijd en energie over voor de dingen die jij belangrijk vindt, zonder dat dit ten koste gaat van gezond en lekker kunnen eten.

Je kunt ervoor kiezen om alleen op de dagen dat het uitkomt te bestellen óf een abonnement afsluiten.

Maaltijdservice aanvragen

Wil je gebruik maken van de maaltijdservice? Dit kan op twee manieren:
• Telefonisch via 085 040 60 65
• Via de website van de maaltijdservice Uitgekookt
Jouw hulp in de huishouding kan je desgewenst helpen bij het bestellen van de maaltijden.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over de maaltijdservice van Uitgekookt bij Hulp in Gelderland of eens vrijblijvend kennis met ons maken? Je mag ons altijd een bericht sturen of bellen.

Neem contact op